Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

«Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ενημερώνει τους συναδέλφους συνταξιούχους

Συνάδελφοι, 
Το Δ.Σ του Σωματείου μας, στη χθεσινή (15-11-17) έκτακτη ανοικτή συνεδρίασή του σε ενωτικό κλίμα, αποφάσισε τα εξής:
   1) Για καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, το γραφείο θα είναι ανοικτό κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις πρωινές ώρες 10-12:30, και την Τετάρτη τις απογευματινές ώρες 18:00-20:00. 

   2) Μόνιμη συμμετοχή των συναδέλφων μας Σωτ. Κρίτσα και Ναπ. Χατζηηλία στην ομάδα διαχείρισης, στο Συντονιστικό Συλλογικοτήτων Θεσ/νίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας και στις διακοπές ρεύματος και νερού. 
Γενικότερα, το ΔΣ της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ καλεί κάθε μέλος του Σωματείου μας που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα -π.χ. κατάσχεση λογαριασμού λόγω χρεών ή κόκκινων δανείων, διακοπή ρεύματος, αερίου θέρμανσης ή νερού κ.ά.-, να απευθυνθεί στο Δ.Σ. Επίσης καλεί όλους τους συνταξιούχους να συμπαραταχθούν στον αγώνα ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
    3) Τα νέα μέλη που θα εγγράφονται στο Σωματείο μας μετά τον Νοέμβριο, θα πληρώνουν συνδρομή που θα καλύπτει τη νέα χρονιά. 
    4) Σύσφιγξη των σχέσεων του Σωματείου μας με τους συνταξιούχους των ΚΑΠΗ.
    5) Διαρκής παρουσία της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δημιουργία σελίδας στο Facebook και με διαχειριστή τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου μας, Κ. Στάγκο, με ενημέρωση για συνταξιοδοτικά, εργατικά, κινηματικά και πολιτιστικά θέματα. 
    6) Κάλεσμα για συμμετοχή των μελών του Σωματείου μας στην πορεία του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 5:30μμ. στην Πύλη της Πολυτ. Σχολής.
    7) Διαμαρτυρία στο ΕΦΚΑ της Αριστοτέλους, στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, για να διαδηλώσουμε ενάντια στις περικοπές των συντάξεων  και στην κατάργηση της 13ης σύνταξης, με ταυτόχρονο κάλεσμα όλων των συνταξιοδοτικών σωματείων της πόλης μας σε ένα Πανθεσαλλονίκειο συλλαλητήριο. 
    8) Το ΔΣ διατηρεί και ανανεώνει τις προηγούμενες πολιτικές του κατευθύνσεις σχετικά με την κινητοποίηση των μελών του Σωματείου στο πλευρό του μαχόμενου εργατικού-λαϊκού κινήματος, καθώς και σε θέματα που απαιτούν συμπαράσταση και ταξική αλληλεγγύη.
    9) Αγορά Η/Υ και συσκευής για απομαγνητοφώνηση των πρακτικών των συνελεύσεων.
  10) Τέλος, το επόμενο έκτακτο Δ.Σ θα γίνει την Τετάρτη 29-11-17 στις 10:30πμ. και είναι ανοικτό σε όλα τα μέλη μας.




 Το ΔΣ της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου