Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ενημέρωση από τη «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» για τη σημερινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση και την έναρξη της ψηφοφορίας

Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε ένα ενωτικό, ταξικό, αγωνιστικό πνεύμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2017 και ώρα 10:00 πμ στη μεγάλη αίθουσα των Γ.Σ. του Ε.Κ.Θ (αίθουσα Αβραάμ Μπεναρόγια), η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση τού Σωματείου μας.
Η Γ.Σ. ξεκίνησε με την εκλογή του γραμματέα Κ. Στάγκου ως προέδρου της συνέλευσης και εκλέχτηκαν οι συνάδελφοι Γ. Τζαμαδάνης, Γ. Κοκλάνος, Σ.Παναγιώτοβα ως μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.
Στη συνέχεια έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από τον πρόεδρο Β. Παρτάλη και άλλα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. του σωματείου, καθώς και ενημέρωση για συνταξιοδοτικά θέματα.
Ακολούθησαν ομιλίες υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. και για την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και ερωτήσεις από συναδέλφους που απαντήθηκαν από τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.

Το προεδρείο έκανε δεκτές τις προτάσεις που τέθηκαν στο σώμα της συνέλευσης για συμπαράσταση στον συνάδελφό μας Γ. Τζαμαδάνη που διώκεται για συνδικαλιστική δράση, καθώς και για κάποια (ανάλογη με τα οικονομικά του Σωματείου) οικονομική στήριξη προς τον ΣΥντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσ/νίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς, για τις κινητοποιήσεις που οργανώνει ο ΣΥ.Σ.Θ. στις 4 Νοέμβρη στην Αθήνα (δείτε σχετική προηγούμενή μας ανάρτηση)

Τέλος, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η δημοκρατική λειτουργία του Σωματείου, αφού το απερχόμενο Δ.Σ. υπενθύμισε πως και στις συνεδριάσεις του νέου Δ.Σ. τα αναπληρωματικά μέλη θα μπορούν να παρευρίσκονται και να συζητούν ισότιμα με τα τακτικά, ενώ  οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. θα είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη του Σωματείου.
 
Μετά το τέλος της συνέλευσης ξεκίνησε η μαζική προσέλευση των μελών μας στη διαδικασία της ψηφοφορίας που ως γνωστό διεξάγεται στο γραφείο του Σωματείου, στον 3ο όροφο. (Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφοφορίες θα συνεχιστούν και τις δύο επόμενες μέρες: την Πέμπτη 2-11-2017, από τις 10:00πμ. έως 2:00μμ. και το απόγευμα 6:00μμ. έως 8:00μμ., και την Παρασκευή 3-11-17, μόνο το πρωί 10:00πμ. έως 2:00μμ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου